Mireille

Na jaren in een zelfstandige praktijk gewerkt te hebben, heeft Mireille de overstap gemaakt naar de ouderenzorg. Met haar flexibele houding en compassie voor haar patiënten, is Mireille een goede aanvulling op het team van VitaalDent.

Stefan

“Mooie tanden en een stralende lach moeten bereikbaar zijn voor iedereen”. Tandprotheticus Stefan Rondeltap is gespecialiseerd in het aanmeten, plaatsen en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses. 

Hanneke

VitaalDent-Mobiele-mondzorg-voor-ouderen-Team

Sociaal, vrolijk en iemand waar je altijd op kan rekenen. Als administratieve duizendpoot en backoffice manager loopt Hanneke al vele jaren mee in de praktijk. 

Ton

Sportief en een echte outdoor-liefhebber. Ton werkt het liefst tussen en met mensen. Met veel liefde en passie specialiseerde hij zich in zijn vak. 

Ronald

Vriendelijk en met expertise voert Ronald zijn vak uit, zichtbaar genietend van het werk in de ouderenzorg en de contacten met de zorgmedewerkers en zijn collega’s.

Madzy

VitaalDent Mobiele mondzorg voor ouderen Team

Directeur en het gezicht van VitaalDent. Met verve managet Madzy haar bedrijf en weet ook nog tijd te vinden om haar vak van mondhygiëniste uit te voeren.

Maxime

Een ervaren tandartsassistente. Maxime is leergierig en  met haar open, eerlijke en spontane persoonlijkheid enthousiasmeert ze iedereen.

Erika

Een tandartsassistente die de positieve sfeer in huis brengt. Erika is naast assistente ook medewerker van de backoffice. Deze werkzaamheden combineren gaat haar erg goed af.

Arie

VitaalDent - Team4

Voor Arie is geen vraag te veel. Elke aanpassing of reparatie van de prothese  wordt in een korte tijd gedaan. Rustig en geduldig doet Arie zijn werk als tandprotheticus in de verpleeghuizen.

Julli

Met haar rustige uitstraling weet Julli het vertrouwen van de patiënten te winnen en hen te behandelen in de eigen omgeving waardoor de patiënt de dag weer met een mooie glimlach aan kan.