Madzy

VitaalDent Mobiele mondzorg voor ouderen Team

Directeur en het gezicht van VitaalDent. Met verve managet Madzy haar bedrijf en weet ook nog tijd te vinden om haar vak van mondhygiëniste uit te voeren.

Anita

Na vele jaren werkzaam in de tandheelkunde zowel als preventie-assistente en als back office is ze nu verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering van Vitaaldent.

Hanneke

VitaalDent-Mobiele-mondzorg-voor-ouderen-Team

Sociaal, vrolijk en iemand waar je altijd op kan rekenen. Als administratieve duizendpoot en backoffice manager loopt Hanneke al vele jaren mee in de praktijk. 

Ron

Ron-Byron-VitaalDent

Ron heeft meer dan 25 jaar operationele ervaring in zowel de publieke sector (onderwijs en gezondheidszorg) als in het internationale bedrijfsleven. Hij onderhoudt de relaties met onze bestaande klanten en gaat graag het gesprek aan met potentiële klanten om kennis te maken met VitaalDent’s moderne mobiele mondzorg.

Gezal

Als jonge tandarts weet Gezal precies de juiste toon aan te slaan bij haar patiënten. Samen met assistente Maxime is zij een graag geziene behandelaar in de verpleeghuizen.

Ronald

Vriendelijk en met expertise voert Ronald zijn vak uit, zichtbaar genietend van het werk in de ouderenzorg en de contacten met de zorgmedewerkers en zijn collega’s.

Ton

Sportief en een echte outdoor-liefhebber. Ton werkt het liefst tussen en met mensen. Met veel liefde en passie specialiseerde hij zich in zijn vak. 

Beriwan

Als mondhygiëniste is Beriwan ook het aanspreekpunt voor de zorgmedewerkers. Samen met hen brengt Beriwan de gebitsstatus in kaart en zorg dat daar de goede zorg voor verleend wordt en de continuïteit gewaarborgd is.

Julli

Met haar rustige uitstraling weet Julli het vertrouwen van de patiënten te winnen en hen te behandelen in de eigen omgeving waardoor de patiënt de dag weer met een mooie glimlach aan kan.