Een kwaliteitsplan op maat

VITAALDENT dienst

Innovatie met een meetbaar managementsysteem

Mondzorg en algemene mondgezondheid bij de doelgroep kwetsbare personen staat hoog op de agenda. Slechte mondgezondheid werkt namelijk diverse chronische aandoeningen in de hand. Maar hoe weten we nu of de mondzorg in een zorginstelling afdoende is? VitaalDent ontwikkelt een evaluatieplan aan de hand van een meetbaar managementsysteem. Een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard met meetbare protocollen van de verschillende facetten van een kwaliteitszorgplan.
VITAALDENT dienst

Duidelijk, transparant en bereikbaar

Onze cijfers gaan altijd gepaard met een sterke kwartaalevaluatie die het geheel in perspectief brengt en oplossingen aanreikt. Zo scheppen we duidelijkheid in:

Heldere informatie, communicatie in beheer van VitaalDent en een 24/7 beschikbaarheid bij spoedgevallen. Zo zorgen we voor een duidelijk, transparant en bereikbaar kader dat het werk van zowel het management als het personeel vereenvoudigt. 

VITAALDENT dienst

Het juiste kader voor betere mondzorg

Welzijn creëren door betere mondgezondheid en kwaliteitsvolle mondzorg werkt alleen binnen het juiste kader. Bij VitaalDent werken we procesmatig in onze informatie en op maat voor de cliënt en het personeel. 

Zo verwerken we alle cijfers achter een evaluatie tot een haalbaar en overzichtelijk kwaliteitsplan. Ons systeem streeft naar financiële efficiëntie en flexibiliteit aan de ene kant en het verbeteren van de kwaliteit en het zichtbaar maken van de behoeften en pijnpunten aan de andere kant. De voordelen van ons meetbaar instrument zijn immens. Zowel op korte als op lange termijn werkt u aan een beter welzijn en een verlaging van de werkdruk.