Professionele mondzorgspecialisten

VITAALDENT BEHANDELING

Onze tandarts

Onze tandarts coördineert de mondzorg op de locatie door het mondzorgteam aan te sturen en het mondzorgplan op te stellen. Onze prioriteit? Het behoud van de algehele gezondheid en waardigheid van de kwetsbare cliënt tijdens de behandeling. Waar nodig volgt er een overleg met de specialist ouderen geneeskunde.
VITAALDENT BEHANDELING

Onze tandartsassistent

Onze tandartsassistent ondersteunt de tandarts. Helpt mee met de behandelingen door het aangeven van instrumenten. Rapporteert de behandeling in het cliëntendossier van de zorginstelling. En tot slot is onze tandartsassistent het eerste aanspreekpunt voor de zorgmedewerkers.

VITAALDENT BEHANDELING

Onze mondhygiënist

Onze mondhygiënist richt zich voornamelijk op preventie. Met de ondersteuning van de preventie-assistent zorgt de mondhygiënist dat de dagelijkse verzorging en de mondhygiëne gewaarborgd blijft. Zeker bij cliënten die medicatie nemen, is dit van groot belang. Door de kwaliteitsvolle ondersteuning naar de cliënt en het zorgpersoneel wordt de algehele gezondheid van de kwetsbare cliënt goed gemonitord.
VITAALDENT BEHANDELING

Onze Preventie-assistent

De mondhygiënist stuurt onze preventie-assistent aan voor extra preventie van mondhygiëne. Verder verzorgt de preventie-assistente de scholing en begeleiding voor de zorgmedewerkers.
VITAALDENT BEHANDELING

Onze tandprotheticus

Onze tandprotheticus is expert in het aanmeten, herstellen en onderhouden van protheses en voor cliënten met implantaat problemen. Een korte wachttijd, kwaliteitsvolle prothese en cliëntvriendelijke behandeling, daar ligt de focus van VitaalDent’s protheticus.
VITAALDENT BEHANDELING

Onze Back Office

Onze backoffice is het kloppend hart van VitaalDent. Het eerste aanspreekpunt voor de zorgmedewerker, cliënt en contactpersoon. Hier regelen we al de administratieve werkzaamheden en halen we veel werk uit uw handen.

Zoekt u een mobiele mondzorgorganisatie die de communicatie faciliteert en de administratie verzorgt?

Kies dan voor VitaalDent en geef veel uit handen.