Mobiele mondzorg op maat

VITAALDENT dienst

Experts in mobiele mondzorg

VitaalDent beschikt over een team van experts die samenwerken met u, zodat de mobiele mondzorg rustig verloopt. In ons vaste team werken gediplomeerde mondzorgverleners. De tandprotheticus behandelt de bewoners met prothese en/of implantaten.

Onze tandarts zorgt voor de algehele mondgezondheid, controleert en monitort het gebit. Onze mondhygiënist richt zich vooral op preventie en op algemene mondgezondheid in samenwerking met de tandarts.

Elk team is divers, krijgt ondersteuning van onze preventie-assistent en werkt met innovatieve apparatuur. Maatwerk vraagt om de juiste personen op de juiste plaats en in de vertrouwde omgeving van de cliënt.

VITAALDENT dienst

Verbindende communicatie

Hoe loopt de communicatie tussen het zorgpersoneel en de familie, tussen management en personeel, tussen de familie en de cliënt?

Om tot goede mondzorg te komen, zorgen wij voor een open communicatie tussen partijen. We houden een nauw contact en werken verbindend. De nodige informatie, beantwoorden van vragen, ondersteuning bij een specifieke zorgvraag. We slagen er telkens weer in om de informatie helder en duidelijk te brengen en de verschillende partijen te verbinden.

VITAALDENT dienst

Specialisatie bij kwetsbare personen

Mobiele mondzorg op maat bereiken we niet zomaar. Om aanpassingen te maken bij onze doelgroep, staat kennis, ervaring en affiniteit op de eerste plaats. Een vast en meelevend team geselecteerd op hun empathisch vermogen, kennis en ervaring zorgen voor herkenbare gezichten bij cliënten.

We begrijpen de prikkelgevoeligheid of het afweergedrag bij sommige cliënten en spelen er juist op in. Dat ligt aan de basis van onze zorgverlening. Het welzijn van de cliënt blijft hierbij een prioriteit. Staat de afspraak vast, maar de cliënt is te onrustig, vermoeid of angstig? Dan verzetten we de afspraak in het belang van de cliënt en de voortgang van de zorg. Wenst u meer informatie?